Доставка

Информация по доставка на поръчки:

1. Доставката на закупени стоки се извършва по подразбиране чрез куриерска фирма Еконт Експрес , като клиента поема разходите  по доставката от куриера:

1.1 Цената на доставката е в зависимост от направения избор до офис на куриерската фирма или до Ваш адрес. Ценовата листа за доставка е видима на https://www.econt.com/ 

1.2 Доставка на поръчка на стойност над 150лв. е за сметка на "ДЕКРИДА студио" ООД и е до близък офис на Еконт Експрес!

2. След предаването на поръчката в куриерската фирма, търговецът се освобождава от риска на погубване или повреждане на същата. Всички поръчки се изпращат като пратки с ТЕСТ и ПРЕГЛЕД. Ако при получаване, забележите повреди по опаковката и следствие на това има повреда по поръчката, моля незабавно да ни уведомите!

3. Всички направени поръчки до 14.00 часа се приемат за изработка в същия работен ден. След 14.00 часа се обработват в следващия работен ден! 

4. Ако в рамките на 24часа след направена поръчка, не получите потвърждение на посочения емейл, моля да се свържете на телефон +359886433863 / без допълнително тарифиране/. 

5. Всички персонални данни по поръчката на артикул се записват лично в поръчката:

5.1 Ако при записването им е допусната грешка и следствие на това е получено разминаване в поръчано изделие, и получено изделие, то всички разходи по заплащане и доставка са за сметка на получател.

5.2 Ако при записването им не е допусната грешка и следствие на това е получено разминаване в поръчано изделие, и получено изделие, то всички разходи по заплащане и доставка са за сметка на търговеца.

6. Начини на заплащане:

6.1 При финализиране на поръчката, Вие сами избирате начин на доставка и заплащане:

      - с наложен платеж при получаване чрез куриерска фирма Еконт Експрес;

      - с банков превод по сметка на "ДЕКРИДА студио" ООД.

7. Срок на доставка:

7.1 Всички артикули изискват индивидуална изработка! Общият най - дълъг срок за изработка е 7-10 работни дни!