Условия по доставка, поръчка и заплащане

Информация по доставка на поръчки:

1. Доставката на закупени стоки се извършва по подразбиране чрез куриерска фирма Еконт Експрес , като клиента поема разходите  по доставката от куриера:

1.1 Цената на доставката е в зависимост от направения избор до офис на куриерската фирма или до Ваш адрес. Ценовата листа за доставка е видима на https://www.econt.com/ . Когато направеният избор е до офис на Еконт Експрес, моля да посочите точния офис на получаване!

1.2 Доставка на поръчка на стойност над 250лв. е за сметка на "ДЕКРИДА студио" ООД и е до близък офис на Еконт Експрес!

2. След предаването на поръчката в куриерската фирма, търговецът се освобождава от риска на погубване или повреждане на същата. Всички поръчки се изпращат като пратки с ТЕСТ и ПРЕГЛЕД. Ако при получаване, забележите повреди по опаковката и следствие на това има повреда по поръчката, моля незабавно да ни уведомите! В случай, че не използвате опцията за преглед и приемете пратката, Декрида студио ООД  не носи отговорност за установени липси или повреди! 

3. Всички направени поръчки до 14.00 часа се приемат за изработка в същия работен ден. След 14.00 часа се обработват в следващия работен ден! 

4. Ако в рамките на 24часа след направена поръчка, не получите потвърждение на посочения от Вас емейл в поръчката, моля да се свържете на телефон +359886433863 в работен ден и часови диапазон 10,00 - 16,00ч. / без допълнително тарифиране/. 

5. Всички персонални данни по поръчката на артикул се записват лично в поръчката в карето Коментар/Забележка, след въвеждането на данните за доставка / до 256 символа/:

5.1 Ако при записването им е допусната грешка и следствие на това е получено разминаване в поръчано изделие, и получено изделие, то всички разходи по заплащане и доставка са за сметка на получател.

5.2 Ако при записването им не е допусната грешка и следствие на това е получено разминаване в поръчано изделие, и получено изделие, то всички разходи по заплащане и доставка са за сметка на търговеца.

5.3 Не се допуска изменения по посоченият модел и показаните снимки! Не се добавят или премахват елементи по моделите! В случаите, в които е възможно има добавена опция за избор на цвят за бродерия, или добавяне на дата, или име.  

6. Начини на заплащане:

6.1 При финализиране на поръчката, Вие сами избирате начин на доставка и заплащане:

      - с пощенски паричен превод при получаване чрез куриерска фирма Еконт Експрес;

      - с банков превод по сметка на "ДЕКРИДА студио" ООД.

7. Срок на доставка:

7.1 Всички артикули изискват индивидуална изработка! Общият най - дълъг срок за изработка е 7-10 работни дни!

7.2 Всички поръчки предадени за доставка, получават е-мейл от Еконт Експрес за избрания начин на доставка и номер пратка!

8. Движението и обработката на направените поръчки се проверява с направената регистрация!