Условия по доставка, поръчка и заплащане

Информация по доставка на поръчки:

1. Доставката на закупени стоки се извършва по подразбиране чрез куриерска фирма Еконт Експрес , като клиента поема разходите  по доставката от куриера:

1.1 Цената на доставката е в зависимост от направения избор до офис на куриерската фирма или до Ваш адрес. Ценовата листа за доставка е видима на https://www.econt.com/ . Когато направеният избор е до офис на Еконт Експрес, моля да посочите точния офис на получаване!

1.2 Доставка на поръчка на стойност над 250лв. е за сметка на "ДЕКРИДА студио" ООД и е до близък офис на Еконт Експрес!

2. След предаването на поръчката в куриерската фирма, търговецът се освобождава от риска на погубване или повреждане на същата. Отговорност за стоката се поема от куриерската фирма! Всички поръчки се изпращат като пратки с ТЕСТ и ПРЕГЛЕД, а за чупливи и с добавена задължително "Обявена стойност".  Ако при получаване, забележите повреди по опаковката и следствие на това или спецификата на транспорт има повреда по поръчката, моля незабавно да ни уведомите! В случай, че не използвате опцията за преглед и приемете пратката без забележки и рекламация към "Еконт експрес" ООД, "Декрида студио" ООД  не носи отговорност за установени липси или повреди! При установени повреди по пратката, моля незабавно да заведете РЕКЛАМАЦИЯ към "Еконт експрес ООД.

3. Всички направени поръчки до 14.00 часа се приемат за изработка в същия работен ден. След 14.00 часа се обработват в следващия работен ден! 

4. Ако в рамките на 24часа след направена поръчка, не получите потвърждение на посочения от Вас емейл в поръчката, моля да се свържете с нас на телефон 0885538978 в работен ден и часови диапазон 10,00 - 16,00ч. / без допълнително тарифиране/. 

5. Всички персонални данни по поръчката на артикул се записват лично в поръчката в карето Коментар/Забележка, след въвеждането на данните за доставка / до 256 символа/:

5.1 Ако при записването им е допусната грешка и следствие на това е получено разминаване в поръчано изделие, и получено изделие, то всички разходи по заплащане и доставка са за сметка на получател.

5.2 Ако при записването им не е допусната грешка и следствие на това е получено разминаване в поръчано изделие, и получено изделие, то всички разходи по заплащане и доставка са за сметка на търговеца.

5.3 Не се допуска изменения по посоченият модел и показаните снимки! Не се добавят или премахват елементи по моделите! В случаите, в които е възможно има добавена опция за избор на цвят за бродерия, или добавяне на дата, или име.  

6. Начини на заплащане:

6.1 При финализиране на поръчката, Вие сами избирате начин на доставка и заплащане:

      - с пощенски паричен превод при получаване чрез куриерска фирма Еконт Експрес;

      - с банков превод по сметка на "ДЕКРИДА студио" ООД.

7. Срок на доставка:

7.1 Всички показани артикули се изработват по поръчка, изискват индивидуална обработка и се изпращат  в рамките на 3-5 работни дни. Някои от артикулите изискват по-дълъг срок 10-14 работни дни.

7.2 Всички поръчки предадени за доставка, получават е-мейл от Еконт Експрес за избрания начин на доставка и номер пратка! Може да се възползвате от безплатното мобилно приложение на е-еконт.

8. Движението и обработката на направените поръчки се проверява с направената регистрация!

9. Всички снимки на изделия публикувани на www.dekrida.com са авторски и онагледяват предлаганите артикули!